Καλώς ήρθατε στο

Saint-Trope Studios

Καλώς ήρθατε το SaintTropeStudios , μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία βρίσκετε στο Καλαμάκι Χανίων. Μια ιδανική περιοχή για να αρχίσετε τις περιπέτειες σας ή να χαλαρώσετε στις κοντινές παράλιες της περιοχής. 4 λεπτά από την κοντινότερη οργανωμένη παραλία και 5 χλμ. από το κέντρο το Χανίων. Αισθανθείτε σαν το σπίτι σε ένα από τα 15 δωμάτια μας με εξοπλισμένες κουζίνες για τις ανάγκες σας.

Διαμερίσματα & Studios

1 Δωμάτιο | 2-4 Άτομα

Ένα δίχωρο διαμέρισμα με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπαλκόνι. Στον ενιαίο χώρο υπάρχει μονό κρεβάτι, καναπές κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα,air-condition, μπάνιο. 2-4 άτομα.

Περισσότερα

Studio Apartments with Sea View

2 Δωμάτια |  1-3 Άτομα

Το studio στο πρώτο όροφο διαθέτει διπλό κρεβάτι με δυνατότητα ράντζου για τρίτο άτομο, Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο, air-condition,και μπαλκόνι με θεά θάλασσα.

Περισσότερα

Apartments & Studios with Garden View

1 Δωμάτιο | 2-4 Άτομα

Ένα δίχωρο διαμέρισμα με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Στον ενιαίο χώρο υπάρχει μονό κρεβάτι, καναπές κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα,air-condition, μπάνιο.

Περισσότερα

Γύρω Περιοχή

Καλαμάκι

Το καλαμάκι βρίσκεται στην κοινότητα κάτω Σταλός, μια περιοχή με παραδοσιακά εστιατόρια, μαγαζιά και κοντινές βραβευμένες παράλιες με μπλε σημαία. 5 χλμ. από το κέντρο των Χανίων, 2 χλμ.από το σύμπλεγμά παραλιών και το κρητικού φυσικού τοπίου των Αγίων αποστόλων . 3 λεπτά από τον κοντινότερη στάση λεωφορείου (φωτογραφίες των Αγίων Αποστόλων και του Καλαμακίου από ψηλά).